2010.06.15.
19:13

Írta: DaisyB

Kerek a mai nap

Sziasztok!

Hogy miért is kerek ez a nap? Mert ma lett 30 a kukacok rímkirálynője Bogi! Hát nagyon boldog szülinapot Bogiii!!! ♥

És, hogy mik is történtek velem az elmúlt napok alatt? Hmmm... lássuk csak. Készülgetek a 30.-ai vizsgámra. Sajna a könyvet még nem vitték vissza, pedig ma járt le a határideje, de azért nagyon remélem, hogy visszaviszik a napokban, mert vannak olyan tételeim, amiket abból kell majd kidolgoznom, mert a füzetbe nincsen róla semmi.

Aztán mamát még mindig féltem. Nagyon nem jó hírek, de még van remény, és én tudom, hogy meg fog gyógyulni! Muszáj neki!

A cicák napról-napra nagyobbak lesznek, már esznek, és olyan kis édesek. Sajnos egyre közelebb van az a bizonyos időpont, amikor majd el kell ajándékozni őket, mert 4 cicót fenntartani, az azért nem megy.

Már alig várom a 30.-át, hogy végre újra lássam a barátnőimet, meg bulizzunk egy jót. Kitomboljuk magunkat, megünnepeljük, hogy egy újabb vizsgaidőszakon vagyunk túl! ☻

Anya meg belefogott a nagytakarításba, szóval tanulás közben még majd takarítgatok is. Meg szombaton mamánál is kitakarítunk, meg főzünk finomat!

Ja igen, és alig várom már, hogy július legyen, pontosabban július 16.-a, amikor is megyek pizsamapartyzni a kukackáimmal! ♥ Jajj, de jó lesz, már alig várom! ☻

Nos azt hiszem ennyi.

Végül kaptok még egy képet a cicákról, meg zárásul egy jó kis zenét!

Kis manócskák anyával. Hócipő hozza a formáját és egyből szopcsizni akar. ☻

 

 

Bye Daisy

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap tanulás buli képek mama nagytakarítás cicák vidi pizsiparty

A bejegyzés trackback címe:

https://daisybrightmore.blog.hu/api/trackback/id/tr652084283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása